skribint23maj1.jpg

Skribek: Csapatként rettentő jól működünk

2023. máj. 04.  -  NB I.
Technikás játékosunk elmondta, a hátralévő négy „kis döntőn” továbbra is csak magunkkal kell foglalkoznunk.

Banner Magy1

Az utolsó tíz bajnoki mérkőzésünkből nyolcat megnyertünk, ráadásul volt egy hatos sikerszériánk is. Milyen volt az elmúlt bő három hónap?

Jobb heteket nem is kívánhattunk volna annál, mint amik most mögöttünk vannak. Tényleg nagyon egyben van a csapat, nincsenek klikkesedések, mindenki jóban van mindenkivel, így az egész öltözőnk rendben van. Odafigyelünk az edzéseken, hajtunk, csináljuk a dolgunkat, a szakmai stáb pedig különösen összhangban van a játékosokkal. Minden mérkőzésünk alkalmával egymásért küzdünk, összeértünk, csapatként rettentő jól működünk.

Neked pedig nőnek a játékperceid, illetve egyértelműen látszik, mekkora hévvel, lendülettel veted bele magad feladataidba…

Nagyon örülök, hogy egyre több lehetőséget kapok, és fontos szerepek hárulnak rám. Úgy érzem, elkezdtem azon az úton visszatérni önmagamhoz, ahol régen jártam. Ahogy mondod, újra élvezem a játékot, így pedig könnyebb futballozni, sokkal több minden bejön a pályán, elindul egy pozitív láncreakció.

Legutóbb egy bravúros fordítást mutattunk be Kecskeméten. Te hogy emlékszel vissza arra a mérkőzésünkre?

Sajnos az első félidő nem úgy sikerült, ahogy azt előre elterveztük, kétgólos hátránnyal mentünk a szünetre. A második játékrészre azonban jól jöttünk ki, és bő negyedóra alatt már egalizálni is sikerült. 2-2 után rengeteg lehetőségünk volt, hogy korábban eldöntsük a mérkőzést, sok lehetőséget elpuskáztunk, de szerencsére a végén Barni befejelte a győztes gólt. Nagy lendületet adhat ez a felállás a következő mérkőzésekre.

Skribint23maj2

A szezon véghajrája következik. Játszunk még a Debrecennel, a Mezőkövesddel, a Puskás Akadémiával és a Zalaegerszeggel…

Ezek mindegyike egy-egy kicsi döntő számunkra, így kell felfognunk. A két üldözőnkkel és a két kiesés elől menekülő csapattal játszunk. Komoly meccsek lesznek, de nekünk csak magunkra kell figyelni. Ezekből a találkozókból, amennyit csak lehet, meg szeretnénk nyerni. Felfelé nézegetünk, még a Kecskemét elcsípéséről sem mondtunk le, az fantasztikus lenne. Persze a harmadik hely megtartásának is nagyon örülnénk. Most már minden erőnkkel azon vagyunk, hogy dobogón végezzünk.

Óriási lépés lehet a dobogó és a nemzetközi porond felé a szombati, Debrecen elleni hazai rangadónk…

Igen, a közvetlen riválisunk jön. Nagy meccs várható, az biztos, hiszen egy pontra vannak mögöttünk. Presztízs meccs lesz, győzelem esetén elléphetünk a DVSC-től, és kis levegőhöz juthatnánk a dobogón. Ha begyűjtenénk a három pontot, továbbra is a saját kezünkben lenne a sorsunk, ezt fontos lenne megőrizni. Hazai pályán csak a győzelem elfogadható, és reméljük, ismét sokan kijönnek majd a stadionba szurkolni nekünk.

Hogyan érzed magad Pakson?

Mind a csapatban, mind a városban nagyszerűen. Minden a legnagyobb rendben, minden adott, hogy csak a futballra koncentráljak, és mellette kellemes környezetben pihenjek és töltődjek fel újra.

Skribint23maj3

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 4 12
2 Puskás Akadémia FC 5 12
3 PAKSI FC 5 10
4 Újpest FC 6 9
5 MTK Budapest 5 9
6 Fehérvár FC 6 9
7 DVTK 6 8
8 DVSC 5 7
9 Kecskeméti TE 6 5
10 ZTE FC 5 4
11 Nyíregyháza 6 4
12 ETO FC Győr 5 1
6. forduló erdeményei
  -   2:1
  -   1:3
  -   2:1
  -   3:1
  -   0:0
  -   1:0

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök