scik.jpg

Látványos, lüktető mérkőzést játszottunk a Csíkszeredával

2023. júl. 20.  -  NB I.
Gólszerzőink fiataljaink teljesítményét is kiemelték.

Banner Magy1

Szerdán a Csíkszereda ellen lejátszottuk a második tábori felkészülési mérkőzésünket, amit szintén győzelemmel zártunk. Ellenfelünk ugyan kétszer is vezetett, de végül majd’ féltucatszor vettük be a kapujukat. A piros-feketékkel szemben öt fiatallal a kezdőnkben álltunk fel, de rutinos játékosaink, gólszerzőink mind dicsérték a következő generáció mutatott teljesítményét. Papp Kristófot és Haraszti Zsoltot arra kértünk, foglalja össze a pályán történteket.

Papp Kristóf: Úgy érzem, az egész mérkőzést kontrollálni tudtuk. A Csíkszereda egy jól felkészült csapat, de sikerült elérnünk, hogy a mi akaratunk érvényesüljön. Fiataljaink is megkapták a lehetőséget, mi az utolsó fél órára álltunk be. Volt egy-két kemény belépő az ellenfél részéről, viszont ez a mérkőzés is jól szolgálta a felkészülésünket. Szép gólokat szereztünk, látványos mérkőzést vívtunk. Ezzel befordultunk a célegyenesbe, még egy főpróbánk lesz, aztán megyünk haza, és már csak az MTK-val foglalkozunk. Most már mindenki fejében benne van a bajnoki rajt.

Haraszti Zsolt: Egyetértek Kristóffal, látványos meccset vívtunk, lüktető volt a játék. A Csíkszereda is felvette az adok-kapok futball ritmusát, nem álltak be bunkerba, így majd’ ötpercenként ziccerhelyzetek alakultak ki mindkét oldalon. A mérkőzés elején nálunk a fiatalok játszottak, akiknek ez egy nagyszerű lehetőség volt, helytálltak, sőt, dicséret illeti Őket. Ami engem illet, a sok kihagyás után az, hogy most betaláltam, nagyon jót tett a lelkemnek. Nem tagadom, elfáradtam, de próbálom összeszedni magam. Minden egyes ilyen pozitív élmény segít, hogy mihamarabb visszanyerjem a régi formám.

Fotó: fkcsikszereda.ro

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 PAKSI FC 0 0
2 Nyíregyháza 0 0
3 Győri ETO FC 0 0
4 ZTE FC 0 0
5 MTK Budapest 0 0
6 UTE 0 0
7 Puskás Akadémia FC 0 0
8 DVTK 0 0
9 Kecskeméti TE 0 0
10 Fehérvár FC 0 0
11 DVSC 0 0
12 Ferencvárosi TC 0 0
. forduló erdeményei

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök