up241007c.jpg

A Kaposvár és a Pécs ellen örülhettünk

2024. okt. 07.  -  Utánpótlás
Az U14 és az U12 szállította a győzelmet a hétvégén.

Banner Pse

U17: Alap, 5. forduló: PAKSI FC - III.Ker.TVE 0 - 3 (0 - 0)

Kezdők: Grausza, Karacs, Biszak, Virág, Szurma Z., Szurma M., Rauf, Burányi, Farsang, Orbán-Zaják, Jankó

Cserék: Kecskés, Stefán

„Nagyon kevesen tudtunk edzeni a héten, továbbra is a betegségek és a sérülések alakítják a keretet, ráadásul eltiltottunk is volt. Azok, akik edzettek, jó minőséget képviseltek az edzéseken, ebben bízhattunk. Sajnos ebből semmi nem látszott a hétvégi fordulóban. Ritmustalanul, bátortalanul próbálkoztunk támadást építeni, és amikor sikerült, nem volt kellő labda nélküli támogatás a játékosok részéről. Az első félidőben mindkét csapat kifejezetten gyenge minőségben játszott, a kapuk ritkán forogtak veszélyben, de ekkor is inkább a vendégek alakítottak ki gólhelyzetet. A második játékrészben eredményesebben játszottak a fővárosiak, amikor cserélni kellett, egy szinttel gyengébbek lettünk. Az első bekapott gól el is döntötte a mérkőzést, az pedig, hogy még két gólt összehoztunk, a jelenlegi helyzetünket hűen ábrázolja. Sajnos nincs bennünk minőség előrefelé, és a sok kapott gól a védelmet is beárazza. Indokolatlanul behátrálunk, nem támadjuk a labdást, keveset futunk, nem vagyunk eléggé agresszívak, nincs mit szépíteni, rosszul nézünk ki. A jelenlegi problémánk a minőség hiányában rejlik, nem játékrendszerfüggő. Ezt a mérkőzést a Kecskemét ellenihez tudom hasonlítani, az egyik 3-0 lett, a másik 0-3. A III. Kerület semmivel sem jobb csapat a Kecskemétnél, ott volt minőségünk, és gyors gólokat szereztünk. Volt egy jó félidőnk, voltak jó egyéni teljesítmények, most hétvégén viszont szinte semmi. Egyértelműen látszik számomra, a kiesés elkerülése a cél ebben az évben” - így vezetőedzőnk, Köllő Roland.

A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.

Up241007a

U16: Alap, 6. forduló: Budai FC - PAKSI FC 2 - 2 (1 - 2)

Kezdők: Szabó, Stier, Osztermájer, Pumerschein, Buza, Csende, Sütő, Köllő, Steiner, Kovács, Nemes
 
Cserék: Rostás, Száraz, Vargyas, Kákai, Kanyó

Góljainkat Köllő 6’, Csende 46’ szerezték.

„Masszív, nehezen verhető, szervezett csapat ellen a második félidőben kialakított lehetőségek miatt közelebb álltunk a győzelemhez. Ennek ellenére, és a körülményeket figyelembe véve örülnünk kell az egy pontnak. Dacot kell adjon, hogy a következő mérkőzésen nyerni tudjunk a Nyíregyháza ellen” - értékelt vezetőedzőnk, Osztermájer Gábor.

A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.

U15: Regionális, Kiemelt - Nyugat, 6. forduló: PAKSI FC - Budafoki LC 1 - 5 (1 - 2)

Kezdők: Moszbauer, Földi, Víz, Fábián, Hamvas, Genzler, Csötönyi, Markóci, Kovács B., Vajda, Kovács S.

Cserék: Viló, Tóth, Mayer, Gyarmati, Démuth, Demény, Nagy
 
Gólunkat Kovács B. 7’ szerezte.

„Jól kezdtük a találkozót, és egy szép támadást követően a vezetést is megszereztük, azonban ellenfelünk végül kontrajátékra berendezkedve tudta fölényesen megnyerni az összecsapást. Hasonlóan a múlt heti, tatabányai derbihez, nem tudtuk lereagálni a magas, felívelt indításokat. Helyzetek ismét megfelelő arányban adódtak előttünk, ami pozitív, annak azonban nem örülök, hogy nem tudtuk gólra váltani őket. A játékosok mentalitásával elégedett vagyok, hétről hétre törekszenek a fejlődésre, aminek idővel beérik majd a gyümölcse. A jövő heti, mosonmagyaróvári mérkőzés sem lesz könnyebb, de bízom benne, hogy a mi futballunk fog érvényesülni, továbbá győzedelmeskedni is fogunk. Genzler és Csötönyi - a két kapitányunk - végig tartotta a lelket a fiúkban, amit kiemelendőnek tartok, illetve a játékban is többnyire meg voltam elégedve velük” - fogalmazott Dr. Balogh István.

A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.

Up241007b

U14: Alap Nyugat, 6. forduló: PAKSI FC - Kaposvári Rákóczi BFLA 3 - 1 (1 - 0)

Kezdők: Sági, Fekete, Herman, György, Szabó, Kovács, Gordos, Mráz, Tóth, Nagy, Rakó
 
Cserék: Kozma, Nemere, Tamási, Kutasi, Fazekas
 
Góljainkat Tóth 15’, Szabó 71’, Tamási 83’ szerezték.

„Gratulálok a csapatnak a győzelemhez. Úgy gondolom, megérdemelt sikert arattunk a Kaposvár ellen. Labdabirtoklásunk megfelelő volt, ellenfelünk semmilyen veszélyt nem jelentett a kapunkra szinte az egész mérkőzés során. Az ellenfél térfelén a támadásépítéseinken és a befejezéseinken viszont van még mit csiszolni” - nyilatkozta Nagy István vezetőedzőnk.
  
A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.

U13: Dél-Nyugat, 6. forduló: PMFC - PAKSI FC 5 - 2 (0 - 0)

Kezdők: Varnyú, Kutasi, Vesza, Böde, Domján, Kern, Görbe, Bognár, Orova
 
Cserék: Kiss, Demény, Rafael, Kerekes, Csata
 
Góljainkat Böde 2’, 80’ szerezte.

„Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, egy szerencsés találattal hamar gólt tudtunk szerezni, majd az ezt követő percekben dominálni tudtunk, és ziccerekig is eljutottunk, de sajnos nem tudtuk értékesíteni azokat. A negyed felétől váltakozva voltak lehetőségek a csapatok előtt, majd megkaptuk a már ránk jellemző szöglet gólunkat, amiből később még kettő jött. Sajnos védekezésben rendre visszaköszön a határozatlanság, bátortalanság. A harmadik negyedben több pozícióban csere történt, a beszálló játékosok nem kellő "hőmérséklettel" játszottak, és sok taktikai és technikai hibát vétettek. Összességében a védekezésben való határozatlanság mellett voltak jól működő dolgaink, sokszor eljutottunk a támadóharmadba, lehetőségeink is akadtak szép számmal. Labdabirtoklásban, lehetséges, hogy több mankót kell adjak a labdás és labda nélküli játékosoknak is, mert nyomás alatt sokszor tanácstalanok voltunk. Jó játékosokból álló ellenféllel tudtunk egy nagyon jó mérkőzést játszani, ami mindenképpen örömteli” - így Völgyi Péter edzőnk.

A játéknap összes eredménye IDE kattintva érhető el.

U12: Dél-Nyugat, 6. forduló: PMFC - PAKSI FC 2 - 5 (0 - 0)

Kezdők: Kontits, Szoó, Máriás, Erdődi, Szabó, Schmitzberger, Tuba, Tomolik, Kertész

Cserék: Rudics, Görgics, Reichert, Varga, Dobszai

Góljainkat Varga 8’, 15’, Tomolik 26’, Erdődi 33’, Reichert 67’ szerezték.

A játéknap összes eredménye IDE kattintva érhető el.

„Az egész mérkőzésen látottakkal nagyon elégedett voltam. Természetesen örülünk az eredménynek is, de ami fontos, hogy a játékminőség és a gyerekek hozzáállása is megfelelő volt, ami mellé jó egyéni teljesítmények is párosultak. Úgy éreztem, a mérkőzés nagy részében mi irányítottuk a játékot, védekezésben stabilak voltunk, és sok helyzetet dolgoztunk ki, amiket ezúttal jól is használtunk ki. A mérkőzés közepén, húsz-harminc percig a Pécs akarata érvényesült jobban, ekkor szerezték a két találatot is, de erre a szituációra is sikerült megfelelően reagálni, és góllal tudtunk válaszolni, ami le is zárta a mérkőzést. Egy kis negatívum, hogy elkerülhető két gólt kaptunk, azokban a szituációkban nem jó döntéseket hoztunk. A mérkőzés abszolút szolgálta a gyerekek fejlődését, az ilyen meccsekre lehet építkezni” - fogalmazott Váli Roland.

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 7 18
2 Puskás Akadémia FC 8 18
3 PAKSI FC 8 16
4 MTK Budapest 8 15
5 DVTK 9 15
6 Újpest FC 9 14
7 Nyíregyháza 9 10
8 Fehérvár FC 9 9
9 ETO FC Győr 8 8
10 DVSC 8 7
11 ZTE FC 8 7
12 Kecskeméti TE 9 5
9. forduló erdeményei
  -   3:1
  -   0:2
  -   3:1
  -   3:1
  -   0:2
  -   1:0

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök