serokt1.jpg

Sérültjeink helyzetjelentése

2024. okt. 11.  -  NB I.
Skribek, Szélpál, Haraszti, Hahn, Balogh és Lenzsér nyilatkozott - a pozitív mondatok vannak többségben.

Banner Magy1

Skribek Alen: Jól vagyok, egy hete már a pályán edzhetek, de még külön a csapattól. A jövő héten azonban pár feladatnál már beszállhatok a többiekhez, majd még egy hét, és már újra mindent együtt végezhetek velük. A fájdalmak teljesen elmúltak, így egyelőre - lekopogom - kiváló úton vagyok a mihamarabbi visszatéréshez - mondta támadónk, akinek augusztus elején, egy NBIII-es találkozónkon tört el a bal talpcsontja.

Szélpál Norbert: Már jó egy hónapja kint dolgoztam, ám sajnos legutóbb begyulladt a lábam. A műtétet végző orvosom a kontroll után injekciót adott, majd elmondta, vissza kell venni a tempóból, a terhelésből. Pár hétig így ismét bent gyógytornázom és kezelésekre is járok, sajnos ezzel tolódik a visszatérés - nyilatkozott belső védőnk, aki április közepén játszott utoljára. Szélpál a tavalyi évad huszonnyolcadik fordulójában, a Fehérvár elleni bajnokinkon érzett nyilalló fájdalmat jobb combjában, amit aztán meg is műtöttek.

Haraszti Zsolt: Jelenleg gyógytorna és kezelés mellett folyamatosan monitorozzuk a bokaszalagok állapotát, hogy reagálnak a kezelésre - fogalmazott támadónk, akit a Fehérvár elleni mérkőzésünkön, egy rossz becsúszást követően kellett lecserélnie szakmai stábunknak, miután beszakadtak bokaszalagjai.

Serokt2

Hahn János: Nagyon jól állok, egyre jobban. Minden rendben, a tizenegyedik héten vagyok, biciklizem, gyógytornázom. Megközelítőleg két-három héten belül kocoghatok is már, ami a következő lépcsőfok - így 2021-es gólkirályunk, aki a július végi, Larnaca elleni hazai találkozónkon szenvedett térdszalagszakadást, és a műtét során a kereszt- és a belső oldalszalagokat is rendbe kellett tenni.

Balogh Balázs: Edzésen kezdtem érezni, hogy feszül a vádlim, majd a kivizsgálásokon megállapítottak egy részleges szakadást a jobb vádlimban. Egy-két napot kellett csak kihagynom, majd indulhatott is a gyógytorna, és a most csütörtöki kontroll már mindent rendben mutatott. Hétfőtől ismét teljes értékűen a csapattal edzhetek. Hála Istennek csak egy pár napos kihagyás volt - adott helyzetjelentést középpályásunk, aki a Ferencváros elleni mérkőzésünk előtti, keddi edzésen sérült meg.

Lenzsér Bence: Úgy néz ki, szerencsésen megúsztam, ugyan nincs még pontos diagnózis, de az MR-t végző orvos elmondta, a szakadás kizárható. Sokkal jobban vagyok, mint szerdán, a térdem alatti csont érzékeny, és hajlításra feszül egy kicsit, de nem vészes. Remélem, a jövő hét elején újra a csapattal edzhetek - fogalmazott belső védőnk, akit a legutóbbi találkozónkon, a mezőörsi kupamérkőzésünkön, egy kontakt után a jobb térde fájdalmai miatt kellett kényszerűségből lecserélni.

Kitartást, srácok!

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 7 18
2 Puskás Akadémia FC 8 18
3 PAKSI FC 8 16
4 MTK Budapest 8 15
5 DVTK 9 15
6 Újpest FC 9 14
7 Nyíregyháza 9 10
8 Fehérvár FC 9 9
9 ETO FC Győr 8 8
10 DVSC 8 7
11 ZTE FC 8 7
12 Kecskeméti TE 9 5
9. forduló erdeményei
  -   3:1
  -   0:2
  -   3:1
  -   3:1
  -   0:2
  -   1:0

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök